Ogłoszenie

[b]Zapraszam do zapisywania drużyn w naszej lidze.[/b] [b]Szukamy chętnych na Admina Moderator i Junior Admina i Redaktora[/b]

#1 2011-11-26 13:36:08

Aweliox10

Administrator

38550460
Punktów :   

Nabór na hosta

Wzór: Masz lat:(np.18) Czy znasz HTML:(powiedzcie czy znacie)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Ile możesz poświęcić na forum?:(np.5godz)                                                                                                                                                                                                                                                Czy znasz HTML:(powiedzcie czy znacie)

Jestem do Pomagania jestem admem!!

#2 2015-01-02 18:48:35

Aweliox10

Administrator

38550460
Punktów :   

Re: Nabór na hosta

tak witam

Jestem do Pomagania jestem admem!!

Stopka forum

RSS